Bananpandekager
De lækreste og luftigste bananpandekager, som både kan bruges som en eftermiddagssnack og morgenmad. Disse kan bruges til at mætte selv den stærkeste sult, og så er de endda uden sukker. Jeg synes at det lækre ved disse bananpandekager er at de er lette og luftige, og så elsker jeg at bananerne giver en lækker svampethed som ikke er i de klassiske tynde pandekager.
I forhold til at få en gennemtrængende banansmag er det vigtigt at man er tålmodig og venter til at bananerne er helt sorte (eller i hvert fald tæt på).Derudover er der tilføjet lidt bagepulver for at få pandekagerne til at hæve lidt under bagningen, derfor tager det også lidt længere for dem at bage, men tro mig det er det hele hver.
Hvis du har brug for at steppe dit banangame en tand mere op bør du prøve dette Bananbrød.
Indgredienser:
- 1 æg
- 2 bananer
- 8 spsk mel
- 1 tsk kanel
- 1 tsk bagepulver
- 300 ml mælk
- 1 spsk smagsneutralolie til stegning
Udstyr:
- Målebæger
- Stavblender
- Øser
- Palet
- Pande
Fremgangsmåde:
- Blend ægget og bananerne sammen i målebægeret
- Hæld mel, kanel og bagepulver i målebægeret, og blend godt
- Hæld mælken i lidt af gangen, og blend godt undervejs
- Tænd panden på middelvarme
- Bag pandekagerne ca. 2 min på hver side, for at sikre at de hæver og er gennembagte
- Brug evt. en pensel til at smøre panden med undervejs, for at bruge så lidt olie som muligt